Om oss

FTSS AB startade sin verksamhet med en vision att erbjuda förutom flocktryck en mängd andra produkter i metoderna digital och screen.

Dessa passar för textiltryck & banderoller och rollupper. Alltså ett komplett sortiment anpassade till profil och reklamföretag. Vi har en lång erfarenhet inom tryck och då utvecklat nya tryckmetoder kan vi tillgodo kundernas olika önskemål.

FTSS AB grundades av tryckexperter från det gamla bolaget Logomix KB år 1999. Under de första åren av sin närvaro på marknaden har FTSS AB visat stor framgång.

En bred kundkrets och ett stort produktsortiment ledde till en rekordsnabb tillväxt inom företaget. FTSS AB kännetecknas av mångsidighet av tryck på produkter för olika användningsområden.

Våra laboratorier, utvecklingsansvariga arbetar konstant med produktutvärdering och testar, för att möta kundens önskemål och behov. Att hålla kvaliten på den högsta nivån är vår målsättning. Vår datorkunniga personal kan hjälpa till med att designa tryck eller bearbeta pixelbaserade original med vektorisering.

Ordinarie hämtning och leverans till våra återkommande kunder vid avtal. Påvärmning och applicering av flock eller plastisoltransfer på olika föremål. Inpackning av tryckta varor i plastpåse, etikettering mm. Ordna leverans direkt till era kunder med egna eller era fraktsedlar.

Tack för besöket!

Kaife Amin
Tryckchef